reforméletmód

Éljen harmóniában!
Bemutatkozó
Egészséges élet
Tapasztalatok
Hobby
Verseim
Hirek
Képek
Elérhetőségek
Linkek
Képgaléria

HÍREK
Mától figyeld honlapunkat!
- 2007.01.06.

Aktuális híreinket keresd a honlapon. Ha bármi kérdésed van,írj bátran!


NEKED IS FONTOS LEHET!

Nézd át csupán egy perc!

Üzleti
áttörés 15 nap alatt!


DÍJTALAN
személyre szabott Mini TanfolyamNapi
1 perc és 15 nap alatt megváltoznak az üzleti lehetőségei.
Nincs ideje olvasni? Megértem. -
Éppen ezért az Ön VALÓS lehetőségeit leginkább megvilágító 15 tényt 15 egyetlen pillantással befogadható gondolatba tömörítettem. Ön naponta mindössze egy-egy bekezdésnyi, jól
tagolt, ránézésre érthető anyagot elolvasva könnyedén
átlépheti az üzleti növekedés útjában álló legjelentősebb akadályokat. Élje át ahogy napi egyetlen perc olvasással eljut egy áttörés küszöbéhez!


A jelentkezéshez kérem kattintson ide!


www.marketingmegoldasok.hu
MEGIZZADT A TENYERED ATTÓL AMIT EDDIG OLVASTÁL?

Itt a kulcs a kincset örző ajtóhoz!
Az online marketing garantáltan működő módszerei


Cikksorozat


Havonta, kéthetente megjelenő cikkeinkben részletesen bemutatjuk az Internet legfontosabb tendenciáit, valamint a leghatékonyabb online marketing eszközöket és módszereket.


Hírlevél olvasóink a weboldalon megtalálható cikkeken kívül hozzáférnek zárt cikkeinkhez is, amelyekből megtanulhatják a leghatékonyabb online marketing technikák gyakorlati alkalmazását is.Ingyenes feliratkozás!


Extra bónusz:


"A keresőoptimalizálás alapjai. Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára?" - Egyszerű, könnyen érthető gyakorlati útmutató 9 lépésben, online marketing menedzsereknek, cégvezetőknek.
EGY JÓ REGÉNY

Éld át a varázslatot!

www.egyjoregeny.huAz örök optimista

Bemutatkozom

Kisné Judit vagyok, a napfény városában Szegeden élek "kis" családommal. Az élet sok-sok apró lépcsőjét már végig jártam, de remélem még sok van amit végig kell járnom. 7 gyermeket neveltem fel. Egész életemet a családomnak és a munkámnak szenteltem. Soha nem bántam meg, hogy ennyi gyermeknek adtam életet. Kimondhatatlanul sok örömben volt és van részem, de voltak hullámvölgyek is az életünkben, hisz nagy családban élünk és sok minden megtörténik. Most, hogy felnőttek a gyerekek és nagyrészük már saját családot alapított, így sem unatkozom. Most tudom csinálni azokat a dolgokat amikre addig nagyok kevés időm maradt, a hobby-jaimat. A családom gondozása ezután is az első helyen maradt, mert fontosnak tartom a békét, az összetartást, az egymás iránti szeretetet, tiszteletet és nem utolsó sorban az egészség védelmét és ezek sokszor nem mennek zökkenőmentesen az én "kis" családomban. Mindig arra tanítottam és tanítom a mai napig mindegyiket - az unokákat is - , hogy próbálják meg értékes emberként élni az életüket.Ezt a verset nem én írtam, de hűen tükrözi az életfelfogásomat, miszerint SZERETET NÉLKÜL az életnek nincs értelme, értendő ez minden területre, mint ahogy a vers is taglalja!
A rózsát viszont én rajzoltam és ha van benned szeretet lehet, hogy szépnek látod! :)
Itt nem tudod elolvasni a verset, de a Verseim fülre kattintva megtalálod.
Honlapkészítés